Wees welkom bij Vrouwen van Nu - Bolnes

Verenigingen

Ridderkerk - Aanstaande dinsdag starten de Vrouwen van Nu in Bolnes met hun nieuwe seizoen.

De ruim 80 leden ontmoeten elkaar elke 2e dinsdag van de maand tijdens de ledenavond in de Protestantse Gemeente te Bolnes. De avond is een mix van ontmoeten, gezelligheid, creativiteit en inspiratie. Het programma voor dit seizoen is zeer afwisselend. Er is muziek, film, theater en er zijn presentaties van gastsprekers, zoals op 10 september een presentatie van meneer Verbaan die komt vertellen over de natuur in de Alblasserwaard (inclusief 3D bril).

Lid worden?

Vind je het leuk om eens per maand leuke vrouwen te ontmoeten en geïnspireerd te worden? Of ben je misschien nieuw in Bolnes en wil je meer mensen leren kennen? Wees dan welkom om vrijblijvend een keer een avond bij te wonen.

Ook is het mogelijk om lid te worden van één van onze sportieve interessegroepen; de Jeu de Boules-club, de fietsclub of de bowlingclub.

De eerste ledenavond van dit seizoen is op dinsdag 10 september. De avond begint om 20.00 uur in de zaal van de Protestantse Gemeente te Bolnes aan de Pretoriusstraat 56 in Ridderkerk. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Wil je meer meten of je vooraf toch even aanmelden? Neem dan contact op met de voorzitter Truus Luijendijk, via truusluijendijk@hotmail.com of 06- 41 22 96 36.