Bevers gezocht

Verenigingen

Ontdek bij scouting een wereld vol avontuur! Samen met vriendjes, vriendinnetjes, Stuiter en alle andere bewoners van Hotsjietonia beleven kinderen van 5 tot 7 jaar bij iedere opkomst weer de leukste en spannendste avonturen.

Alle jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. De bevers spelen in fantasiedorp Hotsjietonia. In dit dorp ontmoeten de bevers iedere opkomst een bewoner en doen dan met de dorpsbewoners leuke activiteiten. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren van alles over de natuur bij Bas Bos en ook met Professor Plof is er altijd wat te beleven. Zo leren bevers spelenderwijs om samen te werken en zich verder te ontwikkelen, waarbij plezier altijd vooropstaat.

Scouting Sint Joris Ridderkerk is gestart met een nieuwe bevergroep. Iedere tweede zaterdag van de maand houden zij hun opkomst tussen 10.00 uur en 11:30 uur in het clubhuis aan de Baden Powellstraat 4. Lijkt het u leuk om uw zoon of dochter een keer mee te laten doen? Dat kan! Neem via bevers@sint-joris.nl of via de website www.sint-joris.nl contact met ons op. De eerste opkomst vindt plaats op zaterdag 13 oktober.

Shopbox