B1 en B2 kampioen
B1 en B2 kampioen (Foto: W. Ghiai)

Feestelijk seizoenseinde bij SV Ten Donck

  Sport

Ten Donck - Afgelopen donderdag heeft SV Ten Donck op een feestelijke manier het seizoen afgesloten.Niet alleen waren er de kampioenschappen van Team 2, B1 en B2, maar ook kon na een periode van hard werken door de diverse vrijwilligers , het clubhuis de Haspel worden heropend.

Bij deze opening was ook mevrouw de Geus, namens de coöperatie van de Rabobank, aanwezig. Zij kon met eigen ogen zien dat de subsidie uitgereikt voor de verbouwing van het clubhuis goed besteed was. Ook was zij onder de indruk van de fijne sfeer en de goede wil van de vele vrijwilligers die Ten Donck kent.

Hard werken

Het feest kon eerder deze week al niet meer stuk toen bekend werd dat na jaren hard werken en investeren eindelijk het groene licht kwam van de (hockey)bond om ook competitie te gaan spelen op het gebied van hockey.

Feestje

Al met al redenen genoeg om dit seizoen met een feestje af te sluiten, waarin de kampioenen konden worden gehuldigd, de vrijwilligers worden bedankt en in het zonnetje gezet en niet te vergeten met elkaar te genieten van een hapje en een drankje.

Meer berichten