Japanse Yoga geeft meer balans

Sport

Ridderkerk - Japanse Yoga is een nieuw concept. Het is een combinatie van loslaten, ontspanning en focus en ademgewaarwording. Juist deze combinatie zorgt voor een balans in je lichaam. En geeft stilte en aandacht in wat je doet en wat je voelt.

Hierdoor laat je onbewuste spanningspatronen in je spiergroepen los. Je innerlijke houding verandert, zodat je je meer bewust wordt van, hoe je staat, zit en ligt.

Deze methode werkt direct. En omdat je na iedere drie oefen vormen, gaat vergelijken wat er anders is in je balans.

Uit de reacties van de deelnemers blijkt ook dat er een duidelijke verandering plaats vindt in hun vastzittende spieren, die dan ter plekke los laten.

Dit is voor deelnemers, die iets meer willen weten en voelen hoe ze in een uur tijd hun hele lichaam meer bewust gaan voelen en  daardoor in staat zijn om bewuster in het leven te gaan staan.

Deelnemers die opeens merkten dat hun hoofdpijn weg was. Ze geen last meer hadden van een vastzittende onderrug en of vastzittende boven- arm- of schouderspieren. Ik merk op eens dat mijn nek los zit of dat mijn hoofdpijn verdwenen is. Of ik ben nu meer bewust hoe ik sta en waar ik op let om mijn houding te verbeteren.

Als je spanning in je spieren loslaat, verandert je houding naar meer ontspannen staan en zitten en merk je van zelf dat je meer energie krijgt, omdat alles nu doorstroomt en je spanning los gelaten hebt.

Mocht U interesse tonen en mee doen om deze unieke ervaring meemaken, kom dan op woensdagavond van 19.15-20.15 uur  en donderdagavond van 18.45-19.45 uur. Platanenstraat 6 te Ridderkerk. U kunt bellen naar 0180-417135. Of 06-400990030