Foto: Roelie 't Jong

Dubbele cijfers voor Slikkerveer tegen Cabauw: 10-0

Ingezonden

Ridderkerk - Slikkerveer speelde zondag 4 november 2018 thuis op het eigen Reijerpark tegen Cabauw uit Lopik... In de vijfde minuut bezweek de defensie van Cabauw al. Een voorzet van Dylan Vrijman werd met een stuit ingekopt door Jeroen Capelle: 1-0. In de tiende minuut werd de score al verdubbeld.

Chevillio Halden stoomde op langs de linkerflank en vanaf de achterlijn kon hij Dylan Vrijman goed bereiken, die in het vijf meter gebied binnen kon werken: 2-0. Hierna nam de ploeg van trainer André Stafleu even gas terug om de bal veelvuldig rond te laten gaan. In de 36-ste minuut nam Nick Geluk een corner vanaf de rechterflank, waarna deze snoeihard ingekopt werd door Damion Janssen bij de eerste paal: 3-0. Daarna volgden er nog weer kansen voor Dylan Vrijman en Chevillio Halden. Vijf minuten voor rust werd Jeroen Capelle goed diep gestuurd in het centrum van de aanval. Met een puntertje langs de uitkomende keeper werd het 4-0. Net voor rust werd het zelfs nog 5-0 door Jeroen Capelle.
In de tweede helft pakte Slikkerveer meteen de draad weer op van de eerste helft. Chevillio Halden soleerde over de linkerflank naar de achterlijn en legde prima terug op Dylan Vrijman, die eenvoudig de bal in de touwen liet bollen: 6-0. In de 55-ste minuut maakte Chevillio Halden een fraaie één-twee met Jeroen Capelle en ronde het daarna keurig af: 7-0. In de 61-ste minuut werd Jeroen Capelle weer goed diep gestuurd vanaf het middenveld. Met een geplaatst schot werd het 8-0 en de vierde treffer voor Jeroen Capelle. Meteen daarna had Jeroen Capelle de kans op nog een treffer, maar na goed voorbereidend werk van Rene Beute schoot hij naast. Ook Dylan Vrijman schoot net over, voordat het wel weer een treffer werd. Cerezo Fung-A-Wing passeerde op de rechterflank twee tegenstanders en legde goed terug op Dylan Vrijman, die de verre hoek keurig uitzocht om de bal binnen te laten vallen: 9-0. Tien minuten voor tijd kon zelfs de tiende treffer worden genoteerd. Na voorbereidend werk van Cerezo Fung-A-Wing en Steven de la Rambelje was het Rene Beute die met een schot in de verre hoek de 10-0 maakte. Daarna waren er nog kansen op meer doelpunten, maar de kansen van Boy van Reede, Jeroen Capelle en Chevillio Halden werden niet benut Komende zaterdag om 14.30 beker tegen en bij DBGC .