Foto:

Maak kennis met badminton bij Badminton Club Portland

  Sport

Ridderkerk - Wie nog een sport zoekt om fit mee te worden kan komen kennismaken met badminton bij BC Portland. BC Portland wil bewoners uit Rhoon-Portland en omgeving graag kennis laten maken met de sport en met de eigen club.

Gezond

Badminton is een gezellige en gezonde sport en je krijgt er een prima conditie door. De club bestaat uit recreanten die met veel plezier en inzet willen spelen. Het speelniveau is van enige ervaring tot gevorderd. Er zijn eigen trainers voor de jeugd, beginners en gevorderden. Er wordt gespeeld op zondagmorgen en woensdagavond.

Jeugd

Voor de jeugd heeft BC Portland vier banen in een mooie accommodatie naast de scholencampus Portland. Hier speelt de jeugd op woensdagavond van 18.00 tot 21.00 uur. Nieuwe leden zijn welkom en de contributie bedraagt 110 euro per seizoen. Het enige wat je nodig heb is goede zaalschoenen, en sportkleding en een racket. Wie geen racket heeft kan er een lenen op de club. De training vind plaats onder leiding van hoofdjeugdtrainer Adrie Sip met vier assistenten.

Volwassenen

De volwassenen spelen op zondagmorgen van 11.00 tot 13.00 uur in sporthal de Riederpoort in de wijk Smitshoek. Bij voldoende belangstelling is er op zondag training. Marcel de Wijk traint de beginners in overleg. Lid worden kost 130 euro voor het hele seizoen en instuiven mag om kennis te maken. Eenmalige instuif kost vijf euro per persoon. De club uit Portland werkt nauw samen met BVZP en BCN Rhoon om badminton te promoten en te verbinden. Leden kunnen bij alle clubs spelen en hebben daardoor meer speeltijd en er zijn meer spelers om mee of tegen te spelen.

De komende 2 woensdagen en zondagen kunnen zowel jeugd en senioren kennismaken met onze sport en club. Meld je aan per email of telefoon!

Kijk voor informatie op: www.bcportland.nl. Of bel met Marcel de Wijk via 010-2330582 of 06-53712725; mailen kan ook: info@bcportland.nl.

Meer berichten