Sport

Ridderkerk - Het seizoen is weer begonnen. En misschien zoekt je nog een sport om fit mee te worden. Kom dan kennismaken met badminton bij BC Portland

In Portland hebben wij hebben 4 banen in een mooie accommodatie naast de scholencampus Portland. Hier speelt de jeugd op woensdagavond van 18.00 – 21.00 uur. Groep 1: 7 – 10 jaar beginners aanvang 18.00 uur. Groep 3 is de Selectiegroep voor competitie en toernooien.

Nieuwe leden zijn welkom! Contributie €110,= per seizoen. Het enige wat je nodig heb is goede zaalschoenen en sportkleding en als je al bezit bent van een badmintonracket is dat een voordeel. Heb je geen racket dan kun je er een lenen op de club.

Volwassenen spelen op zondagmorgen van 11.00 – 13.00 uur in sporthal de Riederpoort in de wijk Smitshoek. 7 banen. Wij zijn recreanten met het speelniveau van enige ervaring tot gevorderd. Bij voldoende belangstelling is er op zondag training. Marcel de Wijk traint de beginners in overleg.

Lid worden kost € 130 voor het hele seizoen, Instuiven mag om kennis te maken: Eenmalige instuif € 5 p.p

Voor meer informatie: www.bcportland.nl, Marcel de Wijk 010-2330582 of 06-53712725, mailen kan ook: info@bcportland.nl

Shopbox