Bij vv. Rijsoord gaat bij voldoende belangstelling het Walking Football voor 60-plussers van start (foto: PR) (Foto: )

Walking Football voor 60-plussers

Sport

Ridderkerk - Vrijdag 5 oktober organiseert V.V. Rijsoord in samenwerking met Facet Ridderkerk een informatieochtend over Walking Football voor 60-plussers. Geïnteresseerden zijn welkom van 10.00 tot 12.30 uur in de kantine van de voetbalvereniging aan de Vlasstraat 1a.

Walking Football is een vorm van voetballen speciaal voor 60-plussers. Er mag niet gerend worden, maar wel snel gewandeld worden. Daarnaast mogen er geen slidings gemaakt worden en mag de bal niet hoger dan heuphoogte komen. Er wordt geen gebruik gemaakt van een keeper en de buitenspelregel. Tijdens de leuke, gezonde activiteit staan plezier, gezelligheid en ontmoeting voorop, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Na de presentatie over Walking Football is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van een lunch. De activiteit wordt om 12.30 uur afgesloten.

Aanmelden kan door uw naam te mailen naar Ramon de Borst via r.deborst@vv-rijsoord.nl. U kunt ook de dag zelf aansluiten. Wanneer u niet kunt komen, maar u wel meer informatie wilt over deze activiteit, kunt u contact opnemen met Jan Jansen: 06 – 512 173 88.

Shopbox