VOIO '72 start nieuw seizoen

Sport

Ridderkerk - Vrijdag 31 augustus start volleybalvereniging VOIO '72 haar seizoen in de Fakkel. Na 45 jaar Beverbol was het tijd om te verhuizen wegens aangezegde sloop van de hal in Bolnes. Na een warme zomer worden de vakantiekilo's er weer af gespeeld.

VOIO '72 is een recreantenvereniging voor iedereen vanaf 14 jaar met elk niveau. We spelen en trainen elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30 uur. Verder spelen we in de recreantencompetitie van de Nevobo, waar de wedstrijden van maandag t/m vrijdag kunnen worden gespeeld. In de 2e helft van september start deze competitie weer.

Wil je een keer meespelen, dan ben je van harte welkom. Je kan vrijblijvend een paar keer meetrainen op vrijdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de Fakkel. Reacties zien wij graag tegemoet via voio72ridderkerk@hotmail.com. Meer informatie is ook te vinden op onze website www.voio72.nl en Facebookpagina. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden.

Op zaterdag 22 september van 10.00 tot 12.00 uur speelt VOIO '72 tijdens Ridderkerk Beach

Shopbox