Team Resoort reclame won het Six to Six toernooi 2018 (Foto: Roelie 't Jong)
Team Resoort reclame won het Six to Six toernooi 2018 (Foto: Roelie 't Jong) (Foto: Roelie 't Jong)

Resoort Reclame wint Six to Six

Geslaagd gezelligheidstoernooi

Ridderkerk - Op zaterdag 30 juni werd de 21-ste editie van het jaarlijkse Six to Six Aad van Buren toernooi bij sv. Slikkerveer in de prestatiepoule gewonnen door het team van Resoort Reclame. Zij waren sterker dan de teams van Meuzelaar Installatietechniek, Hassink BV, Frenoflex BV, Frankie Reklame en Quooker.

In de recreatieve poule ging de winst naar het team van 21 Pinchos uit de Rotterdamse Markthal. Ook hier scoorde het team van Resoort Reclame goed, maar werd tweede in de poule, die verder gevolgd werden door de teams van Elbe Rijn Lloyd, Taveerne Den Dill, Palletbedrijf Lans, De Bierkannen, Quooker en The Oldtimers.
Aansluitend op het voetbalgedeelte was er na de prijsuitreiking nog een muzikale feestelijke afsluiting met DJ Jean, die de bezoekers trakteerde op een hele gezellige avond.

Het Six to Six Business Aad van Buren toernooi heeft met haar naamgever een vrijwilliger pur sang voor de vereniging. Groot zijn de verdiensten geweest van wijlen Aad van Buren voor de sv Slikkerveer.

Op vele fronten is Aad voor de vereniging bezig geweest gedurende zijn ruim 40-jarig lidmaatschap, waarvan hij meer dan 25 jaar een bestuursfunctie uitoefende.

Shopbox