Gino Boers komt de selectie van RVVH versterken

  Sport

Ridderkerk - RVVH heeft de eerste nieuwe speler voor de selectie voor komend seizoen weten vast te leggen. De 23-jarige Gino Boers komt over van SteDoCo en is inzetbaar als middenvelder maar ook als aanvaller.

Gino is begonnen bij Streefkerk in de pupillen, daarna speelde hij in de junioren voor De Zwerver uit Kinderdijk. Hier werd hij 'weggeplukt' door de jeugdopleiding van FC Dordrecht waar hij vervolgens alle jeugdelftallen (C, B en A jeugd) doorliep. Via het belofte elftal haalde hij het eerste elftal aan de 'Krommedijk'. Na vorig seizoen te zijn aangesloten bij SteDoCo, waarmee hij in de 3e divisie speelde, maakt hij nu dus de overstap naar de competitiegenoot in Ridderkerk.

RVVH wenst Gino heel veel voetbalplezier bij zijn nieuwe uitdaging!

Tien selectiespelers geven hun ja-woord

Inmiddels zit de technische commissie van RVVH niet stil en is met de volgende spelers tot overeenstemming gekomen om ook in het seizoen 2018/2019 de blauw witte kleuren van Hercules te willen verdedigen:

Jesse Eggers, Tarik Yekhlef, Rick Resoort, Wouter Swart, Papito Merencia, Jessie Proost, Jordi Mosmans, Sanzio Dieterich, Shamir de Jesus en Diego Rietveld.

RVVH is blij met de op deze manier gewaarborgde continuïteit binnen de selectie en wenst de spelers veel succes toe!

Djim Kammerman heeft vanwege veranderde werkzaamheden aangegeven niet meer op niveau te kunnen blijven voetballen en stopt derhalve aan het einde van dit seizoen.

Meer berichten