OKK bracht een heerlijke voorstellingen waar het publiek van genoot (Foto: PR)
OKK bracht een heerlijke voorstellingen waar het publiek van genoot (Foto: PR)

Vrolijke jaargetijden van OKK

  Sport

Ridderkerk - In een zowel 's middags als 's avonds zo goed als uitverkochte sporthal de Fakkel gaf gymnastiekvereniging OKK zaterdag jl. een geweldig kleurrijke uitvoering ter gelegenheid van het 122 jarig bestaan. Het thema "De Vier Jaargetijden" gaf de leiding voldoende inspiratie om alle demonstraties aantrekkelijk te verpakken.

Bijna alle lesgroepen van OKK namen deel aan de demonstraties, die door het publiek met veel applaus werden gewaardeerd. Na het openingswoord van voorzitter Bianca Klapwijk, ging eerst de leiding van de groepen zelf eerst van start met het "vertolken" van "de vier jaargetijden" met dans en een springnummer. De kinderen vonden het prachtig om hun leiding zelf bezig te zien op de vloer. De sfeer zat er dus gelijk goed in.
Het publiek kon daarna genieten van turnen op verschillend niveau, omdat zowel de recreatiegroepen van peuter t/m 16+ , turners jongens Plusgroep en selectieturnsters van de A,B en C groepen aan bod kwamen. Zomer, herfst, winter en lente leverden inspiratie voor steeds weer nieuwe ideeën en evenzovele choreografieën. Ladyspeaker Heleen Bervoets praatte het geheel aan elkaar.

Vooraf en in de pauze konden de bezoekers een gokje wagen bij de tombola, waar vele prijzen waren te winnen. Naast de tombola werden er ook nieuwe Vrienden van OKK geworven, die de club met een geldbedrag gaan sponsoren. Dat alles om de club financieel gezond te houden.

De uitvoeringscommissie, bestaande uit Deborah van der Pol, Naomi Vat, Anouk Dijkstra en Evi Ilmer hebben drukke weken achter de rug en met de steun van het bestuur onder leiding van voorzitter Bianca Klapwijk en vele vrijwilligers hebben zij weer een prachtig resultaat neergezet. Het bestuur was hen en alle andere medewerkers zeer erkentelijk. Tegen middernacht was alles opgeruimd en was ook de toestelploeg weer terug in de Fakkel, waar nog even gezellig nagekaart werd. En nu op naar het volgende jubileumjaar dat OKK in 2020 hoopt te bereiken als de vereniging 125 jaar bestaat.

Meer berichten
Shopbox