Inspirerend bedrijfsbezoek bij Tchai International

Ridderkerk - Netwerken is… nieuwsgierig zijn naar anderen. Netwerk ViZi is een platform voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling voor vrouwelijke professionals. Dat doen we door verbinding te zoeken bij elkaar, inspiratie op te doen door bijzondere sprekers en kennis te krijgen door workshops , lezingen en masterclasses.

Zoals elk jaar in september gaan we met ViZi op bedrijfsbezoek. Op 17 september is dat bij Tchai International in Ridderkerk. Dan vertelt Kim Tchai alles over haar bedrijf. Tchai International helpt bedrijven met het vergroten van hun merken en merkbekendheid door creatief mee te denken over het creëren van concepten, flagship stores, concept stores, pop-up stores en productpresentaties.
Zoals Kim Tchai zelf zegt: "We zijn in 55 jaar gegroeid van een bedrijf dat displays maakt tot een bedrijf dat merken displayed. Consumenten kiezen steeds bewuster voor een merk en deze keuze is gebaseerd op meer dan het product alleen. Het merk moet bij je passen en wij zorgen voor het creëren van een beleving die de verbinding tussen mens en merk versterkt."

Kim Tchai is zakenvrouw van het jaar bij de BAR ondernemersprijzen . Hoe Tchai International het onmogelijke mogelijk maakt leer, zie en hoor je op 17 september als Kim Tchai haar inspirerende verhaal deelt met ViZi-leden en introducees. Ook staat een rondleiding op het programma.

Het bedrijfsbezoek start om19.00 uur bij Tchai International, Kolenbranderstraat 24 in Ridderkerk. Het volledige programma is te vinden op https://netwerkvizi.nl/vizi-events/

Ook zin om mee te gaan? Meld je aan en raak ook geïnspireerd door deze zakenvrouw van het jaar! Dat kan door je aan te melden bij Lisette Elich: secretariaat@netwerkvizi.nl
Aan het bedrijfsbezoek zijn geen kosten verbonden.