De kandelaar heeft een feestweek vanwege het 35 jarig bestaan. (Foto: archief)f) (Foto: )

35 jaar De Kandelaar Ridderkerk

Ingezonden

Ridderkerk - Christelijke Boek- en Muziekhandel de Kandelaar in Ridderkerk bestaat 35 jaar en gaat daarom 35 uur uit de Bijbel voorlezen tijdens de feestweek van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober.

We zijn dankbaar voor alle mogelijkheden die we afgelopen jaren - met de inzet van zoveel vrijwilligers - kregen.
In dat kader dit jubileum gaan we 35 uur uit de Bijbel voorlezen. Dit als knipoog naar het 35 jarig bestaan. Het voorlezen wordt - als het lukt - via internet uitgezonden. De opbrengst van deze actie, ieder kwartier 25 euro, gaat naar GlobalRize, een organisatie die zich richt op het verspreiden van de Bijbelse boodschap (via internet). Dit is het doel waaraan we de opbrengst van de Kandelaar ook besteden.
We zijn op zoek naar Ridderkerkers en anderen die elk een kwartier voorlezen uit de bijbel. Leest u, lees jij mee?
Er kan voorgelezen worden in de winkel van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober tussen 15.00 uur en 21.00 uur. En op zaterdag 12 oktober tussen 8.30 uur en 13.30 uur. Misschien leuk om hieraan mee te doen, van harte uitgenodigd!
U kunt zich opgeven voor een bepaald blok van 2 uur, dan ontvangt u een mail met daarin het precieze tijdstip. U kunt dan in de winkel op dat tijdstip komen voorlezen. Er is koffie en thee, dus kom gerust iets eerder. Op het moment zelf hoort u waar u verder kunt lezen. U kunt uw eigen bijbel meenemen, maar er liggen ook genoeg bijbels om ter plekke uit te lezen
Wilt u liever niet voorlezen? Het is ook heel fijn als u deze actie steunt en een poosje komt luisteren! Welkom.
Aanmelden kunt u via www.de-kandelaar.nl
Boekhandel de Kandelaar is te vinden aan de Sint Jorisstraat 10 in Ridderkerk, tel. 0180-424698.
De openingstijden zijn: maandag 13.00 - 17.30, dinsdag, woensdag en donderdag 9.30 - 17.30 vrijdag 9.30 - 17.30 vrijdagavond 18.30 – 21.00 zaterdag 9.30 - 17.00.
Met uw aankopen bij De Kandelaar steunt u rechtstreeks projecten ter bevordering van lectuur- en Bijbelverspreiding.