Foto:

Tentweek was weer een echt feest

Slikkerveer - De laatste week van de zomervakantie was het echt weer feest in het Electropark in Slikkerveer. Heel de week stonden er weer 2 tenten waar tal van activiteiten voor kinderen en jongeren werden georganiseerd.

300 kinderen

Overdag wisten bijna 300 kinderen de tenten te vinden en genoten van Bijbelverhalen, toneelspel, poppenkast, spelletjes, knutselen en nog veel meer. Tijdens de avonden wisten ongeveer 50 tieners de tent te vinden voor BBQ, sport, spel en vooral gezellig samenzijn.

Schatrijk
Vrijdagavond kwamen er ook veel ouders naar de tent en lieten de kinderen zien wat ze die week allemaal beleefd hebben. Het thema van de tentweek was 'Schatrijk'. Jezus liefhebben en volgen is de grootste schat die er bestaat. Zondagmorgen stond de kerkdienst in de Wilhelminakerk te Slikkerveer in het teken van de tentweek. De kinderen zongen liederen en Ds. Voets sprak ook over het thema 'Schatrijk'. Volgend jaar zomer zal er weer een tentweek worden georganiseerd. Tot dan!!