Natuurwerkdag in het Waalbos

Ridderkerk -  Op vrijdag 13 september 2019 gaat Stichting Natuurbeheer Waalbos weer aan de slag in het Waalbos. Er moeten nog een paar stukjes van de vlinder- en bijenidylle gemaaid worden. Daarnaast gaan we aan de slag met het verwijderen van wilgenopschot.


Stichting Natuurbeheer Waalbos (SNW) is opgericht in januari 2015 en wil in samenwerking met Staatsbosbeheer middels beheer, recreatie en educatie het Waalbos tot een interessant natuurgebied te maken waar iedereen van jong tot oud in de toekomst graag naar toe zal gaan. De Stichting richt zich met name op specifiek beheer om het gebied aantrekkelijker te maken.

We kunnen alle hulp gebruiken, kennis is niet nodig en gereedschap en handschoenen ook niet. Oude kleding is wel handig. We verzamelen om 9.00 uur op het parkeerterrein aan de Waalweg, gelegen achter het parkeerterrein van Ross Lovell en werken tot ca 13.00 uur met tussendoor een pauze voor koffie, thee en limonade. We eindigen met een broodje. Wilt u ook eens een keertje helpen, dan kunt u zich aanmelden via info@onswaalbos.nl.

Meer berichten