De Levensbron heeft aanstaande zondag Startzondag (Foto: PR)
De Levensbron heeft aanstaande zondag Startzondag (Foto: PR) (Foto: Teun Rijsdijk)

Startzondag in de Levensbron

Ridderkerk - ‘Een goed verhaal’ is het thema voor de startzondag 2019 in de Levensbron. De startdienst, waarin ds. de Geus voorgaat, begint om 9.30 uur. Aan deze dienst werken Arjan Nijman en Jos Crezée mee. Jos zal een aantal liederen zingen. Arjan begeleidt hem op de piano.

Na de dienst is er gezamenlijk koffie met wat lekkers erbij. Rond 11.15 uur beginnen er een aantal workshops, waaruit men kan kiezen:

-- Elfjes maken o.l.v. Emmy Mulder. Spreekt een bepaalde psalm u aan? Dan kan u aan de hand van deze psalm een ‘elfje’ maken, een gedicht van elf woorden. Neem uw bijbel mee, als u aan deze workshop wil deelnemen.
-- Een wandeling met Teun Rijsdijk langs een twaalftal tekens van religieus leven in Ridderkerk, waarbij hij ongetwijfeld ook een aantal verhalen zal vertellen.
-- Goed luisteren is een kunst. Jan Huisman zal als vervolg op de lezing van vorig jaar over ‘een goed gesprek’ zich nu richten op luistervaardigheden en op het geven van reflecties

Tijdens de workshops is er oppas, zodat ouders met kinderen ook aan de workshops kunnen deelnemen.

Om ongeveer 12.30 uur is er een afsluiting met een hapje en een drankje en worden de ervaringen van de workshops met elkaar gedeeld.