Jongeren zijn van harte welkom bij One Voice (Foto: PR)
Jongeren zijn van harte welkom bij One Voice (Foto: PR) (Foto: )

Zing mee met Jongerenkoor One Voice

Ridderkerk - Vrijdag 6 september start jongerenkoor One Voice weer met de repetities van het nieuwe seizoen. Twijfel je of een koor iets is wat bij je past? Durf dan de stap te zetten en loop bij ons binnen.

Wij beloven je, naast heerlijk zingen met elkaar, veel gezelligheid en verdieping in je geloof. Tevens hebben wij een leuke actie, want de eerste mand hoef je niets te betalen. Het repertoire van het koor bestaat uit Nederlands- en Engelstalige nummers van onder andere Lauren Daigle, Sela, I Am They.

Diverse uitvoeringen

Er zal gerepeteerd worden voor de diverse uitvoeringen die op het programma staan.

Ook zal er snel gestart worden met het instuderen van het kerstrepertoire. Iedereen die hier wel zin in heeft en tussen de 15 en 35 jaar is, kan vanaf 19.45 uur (20.00 uur start de repetitie) terecht in kerkgebouw "De Kern" aan de Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk en ontdek wat een fantastisch koor One Voice is.

Meer info:

www.jongerenkooronevoice.nl