De bal onderweg naar de zevende ondernemer van dit jaar. (Foto: PR)
De bal onderweg naar de zevende ondernemer van dit jaar. (Foto: PR) (Foto: )

En de bal rolt verder

Ridderkerk - Sinds begin dit jaar brengt Present Ridderkerk een beweging op gang bij bedrijven: ondernemers dagen elkaar uit op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen door in actie te komen via Present. Dit wordt zichtbaar doordat Present een reusachtige challenge-ball rolt naar alle bedrijven die meedoen. De ondernemers schrijven hun bedrijfsnaam op de bal als teken van deelname.

Present Ridderkerk begeleidt en faciliteert de inzet van de groepen en koppelt deze aan hulpvragers die aangemeld zijn door maatschappelijke organisaties. Zo weten we zeker dat de hulp op de juiste plek terecht komt. Bedrijven geven een datum, de namen en de vaardigheden door van de werknemers die zich inzetten, Present faciliteert vervolgens de inzet van de werknemers i.s.m. hulpverleners in Ridderkerk. Zo zijn er al verschillende klussen en uitjes gedaan door enthousiaste teams en staan er nog een aantal in de planning.

Deze ondernemers hebben al meegedaan aan de challenge: Delta Makelaars; Schinkelshoek Communicatie; De Koning Repro; Romaro Schoonmaakbedrijf; De Otter Alles voor kantoor; MSR Verhuur; Sierat Administratiekantoor. Wil je niet wachten en je nu al inzetten voor de lokale samenleving neem dan contact met ons op. Coördinatoren: Jojanne van Duinen 06-130 230 94 of Jolanda Haan 06 13 15 35 10 of mail naar info@presentridderkerk.nl

Meer berichten