Vleermuizen en nachtdieren spotten

Ridderkerk - Deze maand zijn er nog twee activiteiten bij Natuurvereniging IJsselmonde. 23, 24 en 25 augustus - Nacht van de Vleermuis Dit weekend staat volledig in het teken van de jaarlijkse Nacht van de Vleermuis. In veel Europese landen wordt dit weekend aandacht besteed aan vleermuizen. Het is dit jaar alweer de 23e keer dat de 'Bat Night' plaatsvindt.

Vrijdagavond 30 augustus a.s. staat volledig in het teken van nachtdieren, in Centrum De Groene Draak. Heb je een interesse of passie voor vleermuizen, heb je altijd al meer te weten willen komen over deze bijzondere nachtdieren? Kom dan zeker langs! De avond begint om 20:45 uur met de Vleermuizenexcursie waarbij je een wandeling door het Reijerpark maakt om de vleermuizen in dit gebied te bewonderen. Na de vleermuisexcursie volgt de Nachtvlindernacht waarin je allerlei, soms wel 75, soorten vlinders kunt bewonderen in alle kleuren en maten. Verzamelen in NME Centrum De Groene Draak, Reijerpark Ridderkerk. De maand augustus staat in het teken van de natuur en bijzondere dieren. Heb je nog geen plannen en ben je geïnteresseerd in het leven van een vleermuis. Kom dan zeker langs! Kijk voor meer informatie over hotspots, activiteiten, routes en de prachtige natuurgebieden op Eiland IJsselmonde op www.ontdekijsselmonde.nl en op www.facebook.com/OntdekIJsselmonde.