De mobiele camera bij het zwembad. (tekst en foto GvS)
De mobiele camera bij het zwembad. (tekst en foto GvS) (Foto: )

Opnieuw incident bij zwembad

RIDDERKERK – Na de forse incidenten van eind juni bij zwembad De Fakkel, hebben midden vorige week opnieuw een aantal jongeren zich misdragen in zwembad De Fakkel. Het incident was dit keer kleinschaliger, maar erg genoeg: een badmeester werd in zijn gezicht geslagen. De directie van het zwembad heeft daarvan aangifte gedaan bij de politie.

Het betreft een groepje van vijf tot zes jongens. Ze hebben de komst van de politie niet afgewacht, waardoor hun identiteit niet kon worden vastgesteld. Sinds maandag 22 juli staat een mobiele camera buiten bij het zwembad, zo blijkt uit antwoorden die burgemeester Anny Attema heeft gegeven op vragen van Leefbaar Ridderkerk. De politie stelt een onderzoek in om de identiteit van de jongeren te achterhalen.

door Geert van Someren