Fietsdag sv Oostendam

Ridderkerk - Zaterdag 15 juni was de planning, maar wegens slecht weer uitgesteld naar zaterdag 29 juni en nu hopen op wel mooi fietsweer. Deze fietsdag wordt georganiseerd door ONA-Team en vele medewerkers.

Vorig jaar was de opkomst beter als de vorige jaren, maar het was ook schitterend fietsweer en dat scheelt heel veel en logisch. Wij gaan er weer voor, om er een leuke dag van te maken.

Onze routeplanners hebben een mooie route uitgestippeld om u zoveel mogelijk te laten genieten van de natuur. We zullen een tikje van de sluier oplichten waar de route naar toe gaat ,klein stukje varen met het overzet pontje van Krimpen aan de Lek- Kinderdijk, deze kost € 0,80 pp. Meer willen wij niet verklappen, als u mee gaat fietsen kan u het allemaal gaan beleven. Onderweg is er weer een leuke pitstop uitgezocht, waar wij u gaan ontvangen voor het traditionele natje en droogje zo als u van ons gewend bent, voor de nieuwkomers, o.a broodje met wat lekkers en een kopje koffie of thee. (in de prijs inbegrepen.)

Belangrijke gegevens;

Nieuw dit keer; vorige jaren 2 routes maar dit jaar alleen één route van ± 35 km. Route beschrijving ontvangt u bij de inschrijving. Verder;

De start en de finish zijn in de Korenbloem. Tarwestraat 34 a Oostendam(gemeente Ridderkerk) tel. 078- 6816931.

Startbureau is open vanaf 10.00 uur.

Het inschrijfgeld is voor de leden € 5,00 en niet leden € 6,00. Na het inschrijven, voor dat u op de pedalen gaat krijgt u koffie of thee.

** Starten tussen 10.30 en 11.30 uur.

Bij terugkomst en inleveren van de start/deelnemerskaart wordt er nog een drankje aangeboden.

Startbureau sluit om ± 16.00 uur.

Opgeven, via telefoon Coby de Vroed 078-6352806 of via E-mail jodevroed@gmail.com