Angelique Smith overhandigde de petitie tegen een brug aan projectmanager Niels Vrije. (Foto: Frans Lagendijk)

Petitie tegen brug aan projectmanager overhandigd

RIDDERKERK – Tijdens de afgelopen donderdag in Ridderkerk gehouden bijeenkomst over een nieuwe oeververbinding in de Rotterdamse regio, heeft Angelique Smith de 2.343 maal ondertekende petitie tegen een brug bij Ridderkerk overhandigd aan projectmanager Niels Vrije. Smith die in Bolnes woont, noemt het opvallend dat sinds bekend is geworden dat er maatregelen komen om de doorstroming op de Algeracorridor te bevorderen, ook een paar honderd inwoners van de Krimpenerwaard de petitie tegen de brug hebben ondertekend. De maatregelen versterken overigens de kans dat de vier bij de plannen betrokken overheden voor een oeververbinding tussen Rotterdam-Feijenoord en de Esch zullen kiezen, hoewel je met de politiek nooit zeker weet welke kant het muntje op zal vallen. Het besluit op welke plaats de verbinding komt, wordt half juli genomen. (foto Frans Lagendijk)