Rommelmarkt

Ridderkerk - Op zaterdag 15 juni is het weer zover: van 10:00 tot 15:00 wordt in en rondom de Wilhelminakerk te Ridderkerk-Slikkerveer, Bourgondischelaan 1, de 14e boeken- en rommelmarkt gehouden.

Wat 14 jaar geleden begonnen is met een kleine boekenmarkt, is uitgegroeid tot een uitgebreide rommelmarkt waar boeken nog steeds een belangrijke rol spelen. Daarnaast kunt u terecht voor (onder andere) kleding, speelgoed, potten en pannen, gereedschap, huishoudelijke artikelen, antiek en brocante, eigenlijk te veel om op te noemen.

Op de markt bent u ook op de juiste plaats voor uw dagelijkse boodschappen. Denk aan bijvoorbeeld : verse groente en fruit, brood en allerlei lekkernijen van de bakker, kaas en eieren en nog veel meer. Maar het is ook de plek om prachtig perkgoed of een bloemetje te kopen.

Er is van alles te doen op de markt. Voor de kinderen is er weer de "strippenkaart" voor verschillende activiteiten. Verder poffertjes, een koffiehoek, een snackhoek, een schietspel en natuurlijk het Ridderkerkspel met leuke prijzen zoals een taart, een Senseo of waterkoker.

Al met al een gezellig uitje voor jong en oud, tot zaterdag!