Verkoop tweedehands boeken in De Kandelaar

Ridderkerk  - Zaterdag 8 juni is er de hele dag van 10.00 uur tot 16.00 uur verkoop van tweedehands boeken en cd's op de bovenetage van de Kandelaar aan de Sint Jorisstraat 10 te Ridderkerk. Veel tweedehands titels op het gebied van theologie, romans, dagboeken, kinderboeken, gedichten, cd's liggen weer klaar voor u. We hebben deze dag een speciale "overloop"opruiming : alle boeken en cd's op de overloop van vijftig eurocent zijn nu 3 voor 1 euro! De gehele opbrengst is voor het goede doel! We hebben 1000 euro gegeven aan Jaap en Leanne Putters via de MAF. Ons nieuwe doel is voor Bart en Seraina van Dam. Zij volgen nu een 3-maandelijkse training op de School of Frontier Missions en zijn aan gesloten bij de NGW. (Nederlandse Gemeenschap voor Wereldevangelisatie)

We schenken deze dag gratis een kopje koffie/thee of limonade met wat lekkers.

Voor info: www.de-kandelaar.nl