Foto:

Natuurwerkdag in Waalbos

Ridderkerk -Op vrijdag 7 juni 2019 gaat Stichting Natuurbeheer Waalbos weer aan de slag in het Waalbos. Dit keer gaan we distels trekken en het laatste bijenhotels vullen met natuurlijke materialen, zoals holle riet of andere stengels, waar bijen eitjes in kunnen leggen. We kunnen alle hulp gebruiken, kennis is niet nodig en gereedschap en handschoenen ook niet. Oude kleding is wel handig. Wilt u ook eens een keertje helpen, dan kunt u zich aanmelden via info@onswaalbos.nl

Stichting Natuurbeheer Waalbos (SNW) is opgericht in januari 2015 en wil in samenwerking met Staatsbosbeheer middels beheer, recreatie en educatie het Waalbos tot een interessant natuurgebied te maken waar iedereen van jong tot oud in de toekomst graag naar toe zal gaan. De Stichting richt zich met name op specifiek beheer om het gebied aantrekkelijker te maken.

We verzamelen om 9.00 uur op het parkeerterrein aan de Waalweg, gelegen achter het parkeerterrein van Ross Lovell en werken tot ca 13.00 uur met tussendoor een pauze voor koffie, thee en limonade. We eindigen met een broodje en soep. Wel graag even aanmelden in verband met aantal broodjes.
Meer informatie en aanmelden via info@onswaalbos.nl

Meer berichten