Foto:

Rabo bank clubkas actie voor het Zonnekind

Ridderkerk - Vrijdagmiddag 10 mei ontvingen Jim Kloos voorzitter van het Zonnekind en Pieter van Dongen secretaris, oprichter en docent van het Zonnekind namens de Rabobank een cheque van €475,62. Dit geld kwam van de clubactie van de Rabobank.

De voorzitter Jim Kloos nam de cheque namens het Zonnekind in ontvangst.

Hij bedankte de Dames Jose Voogt en Nancy den Dunnen voor het geven van deze cheque en gaf aan dat dit geld precies van pas kwam voor de aanschaf van spel materiaal voor de Zonnekinderen.

Tevens vertelde hij dat het Zonnekind zich inzet voor kinderen, die een rugzakje hebben en bijzonder zijn.

Het Zonnekind verzorgt lessen voor kinderen ,die leren om beter voor zich zelf op te komen. Kinderen die een beetje druk zijn, of gepest worden of met boosheid zitten. Al deze kinderen hebben tot nu toe heel veel baat gehad bij de ludieke en leerzame lessen bij het Zonnekind. Iedere keer staat er of een verhaal of een thema centraal tijdens de les. En daarna gaan de Zonnekinderen het naspelen en ervaren zij van zelf dat er ook anderen kanten zijn, waarin ze merken dat ze wel succes ervaren vanuit hun gevoel en wat ze zelf geleerd hebben tijdens de lessen van het Zonnekind.

Kortom dit geld zorgt er voor dat het Zonnekind kan blijven door gaan met het geven van deze lessen voor kinderen die net een klein zetje nodig hebben.

De lessen zijn op dinsdagmiddag van 16.00-17.00 (4 tot 7 jaar) en van 17.00 tot 18.00 uur(8 tot 11 jaar) en de pubers van 19.00-20.00 uur Locatie Platanenstraat 6 te Ridderkerk.

U kunt informatie inwinnen en bellen naar tel.: 0180-417135 of kijken op de web site van www.het-zonnekind.com