House of Worship in De Kern

Ridderkerk - Zondagavond 19 mei zal in Volle Evangelie Gemeente De Kern een House of Worship avond worden gehouden. Onder leiding van Marijke van der Ree en begeleid door de eigen band wordt met zang, muziek en gebed invulling gegeven aan het thema: Build my life.

We kunnen ons leven overal op bouwen, maar Jezus nodigt ons uit ons levenshuis te bouwen op dingen die blijvend zijn. Hij wil het fundament van ons leven zijn. En wanneer we ons vertrouwen en onze hoop op Hem stellen, dan zal Hij in ons leven zijn als een stevig fundament, de vaste grond onder onze voeten, de rots waarop we staan.

Verlang je ernaar Hem groot te maken door zang en muziek of momenten van stilte? Dan ben je van harte welkom om mee te zingen en te (aan)bidden tijdens deze House of Worship avond. Ook als je gewoon wilt komen luisteren, is er een plek voor jou.

De avond begint om 20:00 uur en de deuren gaan om 19:30 uur open. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. Volle Evangelie Gemeente De Kern is te vinden aan de Stadhouderslaan 29 te Ridderkerk.

Met vriendelijke groet,

Namens Volle Evangelie Gemeente De Kern,