PERSBERICHT Kidsdisco in de meivakantie

Beste redactie,

Bijgaand een persbericht over de Kidsdisco in de meivakantie. De Kidsdisco is onderdeel van de Tulpen Events.

Met vriendelijke groet,

Danique Smit-Theelen Medewerker PR en Communicatie

Danique.Smit@facetridderkerk.nl 0180 - 432 350
www.facetridderkerk.nlFacet Ridderkerk
Schoutstraat 5
2981 EZ Ridderkerk

20194persberichtkidsdiscoindemeivakantie_5348.docx

PERSBERICHT

Kidsdisco in de meivakantie

Woensdag 1 mei is het weer tijd voor een KidsDisco in De Loods. Alle kinderen van groep 6, 7 & 8 zijn welkom om een avondje te dansen, mee te zingen met de leukste hits en leuke dansspelletjes te doen.

De KidsDisco dj's Kevin, Niels B en Thijs & Jesper draaien deze avond de nieuwste en leukste hits. Kevin is de eerste dj van de avond, gevolgd door Niels B. Het dj-duo Thijs & Jesper sluit de avond af. Samen met jullie zorgen zij dat het dak eraf gaat!

De avond begint om 19.00 uur en de deuren sluiten om 21.30 uur. Kaarten kosten € 3,00 inclusief 1 consumptie en zijn te reserveren via inschrijven@facetridderkerk.nl.

Meer informatie:

De Loods