Sponsorwandeltocht succes

Ridderkerk - Op woensdag 10 april verzamelden zich 162 vrouwen op het parkeerterrein van de Bloemenjungle aan de Oosterparkweg in Ridderkerk. Zij deden mee aan een sponsorwandeltocht van vijf kilometer die voor de derde keer werd georganiseerd. De opbrengst was dit keer voor de SDOK. Deze interkerkelijke stichting zet zich in voor vervolgde broeders en zusters die omwille van hun geloof in afschuwelijk omstandigheden moeten leven. Vanuit 20 kerken in Ridderkerk stroomden de aanmeldingen weer binnen. Met elkaar en met dank aan alle sponsors en De Bloemenjungle voor het weer beschikbaar stellen van alle ruimten werd het prachtige bedrag van € 8.000,-- euro bij elkaar gewandeld. Dank aan allen die hieraan bij gedragen hebben.