Curves wandelt voor KWF-kankerbestrijding.

Ridderkerk - Zaterdag 13 april wandelden ruim 60 vrouwen (en 2 mannen ) zo'n 10 km door de mooie omgeving van Ridderkerk. De opbrengst van deze 'Samenloop voor Hoop' kwam geheel ten goede aan het goede doel: KWF-kankerbestrijding.

Rond 12.00 uur verzamelden de Curves dames uit Ridderkerk en Gorinchem zich bij de Vestiging aan de Jan Steenstraat in Ridderkerk. Voor de wandeling kreeg iedereen eerst een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en rond 12.30 uur gingen we vol energie en enthousiasme van start. De route leidde ons langs oude straatjes en mooie natuurgebieden.

Na zo'n 5 km was er tijd om even wat te drinken en wat fruit te eten in de Gorzen waarna we weer verder gingen.

De wandeling heeft het mooie bedrag van 750 euro opgebracht! Dit bedrag komt geheel ten goede aan het KWF. Het team van Curves bedankt iedereen die bijgedragen heeft aan dit mooie bedrag. Ook bedanken we de Multivlaai en Albert Heijn (Ridderhof) voor de sponsoring.