Oudheidkamer zoekt rommelmarktspullen

Ridderkerk -Op 8 juni zal van 10.00 tot 16.00 uur weer de gezellige Pinkstermarkt in de Oudheidkamer aan de Kerksingel een bezoek van een ieder meer dan waard zijn. Er valt veel te genieten naast koffie, thee en lekkere tussendoortjes als blauwkaikoeken en jams is er een aanbod van handwerkartikelen en huisvlijt, curiosa, puzzels, sieraden en speelgoed.

Wij kunnen nog producten gebruiken en daarom vragen wij u eens thuis rond te kijken naar zaken, die u zelf niet meer gebruikt, maar wat voor onze Pinkstermarkt erg geschikt zou zijn. Het gaat dan vooral om curiosa, sieraden, handwerkartikelen, puzzels en spellen. Wij houden ons aanbevolen en zijn er blij mee. Door teruglopende belangstelling verzoeken wij u géén kleding, meubels, grammofoonplaten, boeken,  CD's en DVD's meer aan te bieden.

Wij zien u graag komen tijdens de openingsuren van de Oudheidkamer om uw spullen te komen brengen.

In de nabije omgeving van de Oudheidkamer zal ook weer van alles te beleven zijn, te denken valt aan de nodige shantikoren, die hun kelen kunnen smeren met…..en voor de innerlijke mens zullen alle mogelijke heerlijkheden voorhanden zijn bij de gestalde kramen.

De Oudheidkamer aan de Kerksingel 26 te Ridderkerk is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Let op : op de Kerksingel geldt een parkeerverbod.