Seniorenontbijt ChristenUnie

Ridderkerk - Onder het genot van een ontbijt ging de Christen Unie in gesprek met senioren uit de verschillende wijken van Ridderkerk. In de prachtige boerderij Eben-Haezeraan de Lagendijk kwamen allerlei onderwerpen voorbij.Van het onderhouden aanleg van fiets- en voetpaden tot een veilige verkeerssituatie op de Ringdijk.Van comfortabel openbaar vervoer waarmee je overal in Ridderkerk kan komen naar hoe we er voor kunnen zorgen dat senioren kunnen wonen ingoede en passende woningen.

Het was een fijne ochtend waar iedereen enthousiast aan mee deed.De ChristenUnie waardeert het bijzonder dat er zo werd meegedacht. Dergelijke gesprekken gevende raadsleden veel input om tot besluiten te komen die goed zijn voor Ridderkerk.Het was ook fijn om zaken die deze ochtend werden gemeld direct op te pakken.Naar aanleiding van een klacht van een van de inwoners over de slechte kwaliteit van het fietspad op de Vlietlaan aan de overzijde van Sporthal Drievliet hebben we een melding gedaan bij de gemeente via de Ridderkerk app. Hier kregen we al snel terugkoppeling op: er was een ambtenaar gaan kijken en die was het volledig met ons eens. Er is dan ook gelijk opdracht gegeven aan een aannemer om dit tijdelijk te herstellen. Tijdelijk omdat we in afwachting zijn van een nieuw aan te leggen fietspad nadat de bouwplannen bij Driehoek Het Zand gerealiseerd zijn.Wist u dat u ook zelf meldingen kan doen van dit soort zaken? Hiervoor kunt u de gemeente app downloaden via de Apple of Android Store. Als u 'gemeente Ridderkerk app' intypt, verschijnt de app in de lijst.

Het ontbijt is een jaarlijkse traditie van de ChristenUnie, maar kunt u nu niet wachten op een volgende keer en wilt u snel in gesprek?Stuur dan zeker een mailtje naar secretariaat@ridderkerk.christenunie.nl