Arie Molendijk komt naar Ridderkerk

RIDDERKERK: Denkt u zeldzame boeken (bijvoorbeeld(staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, etc.), handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, fotos, ansichtkaarten of prentenin uw bezit te hebben?

Schroom dan niet om langs te komen voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam. Bijna 2000 taxatiedagen heeft hij inmiddels op zijn naam staan. Tot zelfs in Canada, de Verenigde Staten, Australie, etc. is hij op dit gebied een (internationaal) begrip. 1 december 2018 heeft hij zijn jubilleum van ruim 2000 taxatiedagen gevierd in de fraaie Oude Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. De taxaties die hij verricht, zijn gebaseerd op opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen. Jarenlang werkt hij al samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling. 2 jaar geleden jaar was hij te gast in het Plantijn Moretus Museum in Antwerpen met 2 andere experts en op de boekenparade van de Koninklijke Bibliotheek In Den Haag. Hij is s lands bekendste taxateur van boeken !!!.

De taxaties vinden alleen plaats op onze taxatiedagen, dus niet via fotos of aan huis, etc. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1 tot ca.10 boeken of seriewerken.De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro.U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

U bent van harte welkom en wordt vriendelijk ontvangen inde lounge van het hotel, rechts bij de ingang, Krommeweg 1 op maandag 15 april van 14.00 tot 17.00 uur. Informatie niet bij het hotel maar onze sitewww.molendijkboeken.nl Wij staanu heel graag te woord eventueel voor verkoop of inbreng voor de veiling. Iedereen is van harte welkom

Met een vriendelijke groet,

Mark van Driel.