Foto: Matthias Lascher Punt

De Bevrijding gezongen

Ridderkerk - De musicalgroep Adonai zingt De Bevrijding op 21 april, Paasmorgen om 9.30 in de Christus is Koningkerk te Slikkerveer.

De cast van de musical Adonai zingt het 2e gedeelte van de musical De Bevrijding in dit gedeelte staat het paasevangelie centraal.  De weg is open! Jezus opstanding! De kracht van het leven.  De Bevrijding verteld het Bijbelse verhaal over opoffering, strijd, onvoorwaardelijke liefde en overwinning. Musical De Bevrijding bestaat uit een vaste cast en technische crew. De algehele leiding is in handen van tekstschrijver en arrangeur Jaco Mulder. De dienst zal geleid worden door Jeanine van de Bunt. Iedereen is van harte welkom in de Juliana van Stolbergstraat 44, Ridderkerk.