Tennispark RLTC zet zondag 1 maart de deuren op voor belangstellenden (Foto: PR) (Foto: Sharon Lodder)

Open Dag oudste tennisvereniging Ridderkerk

Ingezonden

RLTC al ruim 90 jaar

Ridderkerk - Tennis is een sport voor jong en oud. Het is een goede manier om aan je dagelijkse hoeveelheid beweging te komen, nieuwe mensen te leren kennen en veel plezier te hebben. De spelregels zijn eenvoudig en na enige uitleg direct toe te passen. Tennissen op een vereniging is extra leuk: er worden gezellige activiteiten georganiseerd en vanuit de vereniging kan aan allerlei competities meegedaan worden. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om met veel plezier een actieve sport te beoefenen. Op de tennisclub RLTC kan dit allemaal.

Tennisvereniging RLTC bestaat al ruim 90 jaar in Ridderkerk. Ooit begonnen in de wijk Slikkerveer en nu inmiddels 40 jaar in Bolnes aan het Dijkpad 1. Het is een kleine en gezellige vereniging waar vooral op recreatief niveau getennist wordt. Door een grote groep betrokken leden worden er vele gezellige toernooitjes georganiseerd en wordt er ook op grote schaal competitie gespeeld. Iedere dinsdag -en donderdagochtend wordt er een inloop racketochtend georganiseerd waar ieder lid van de vereniging aan mee kan doen.

Zoekt u een leuke sport die je voor lange tijd kunt beoefenen? Dan nodigt RLTC u uit om naar de Open Dag te komen. Op zondag 31 maart, van 12 tot 16 uur, kunt u vrijblijvend kennis maken met de sport én de vereniging. Bent u een beginnende tennisser? Dan kunt u meedoen aan een clinic en de eerste beginselen van de tennissport leren.

Leen- tennisrackets zijn aanwezig. Voor degenen, die al kunnen tennissen wordt een toernooitje georganiseerd. Tevens zal er een vaardigheidscircuit en een service snelheidsmeter aanwezig zijn. Aan de kleine kinderen is ook gedacht, er zal op deze dag een springkussen op ons park staan. Bent u overtuigd dat dit de sport én de vereniging voor u is? Dan heeft RLTC voor senioren (vanaf 18 jaar) op de open dag een speciale aanbieding.

Voor €90,- kunt u voor de rest van het seizoen (t/m 31 december 2019) lid worden en vanaf dat moment ieder moment van de dag tennissen. Om u alvast op weg te helpen, krijgt u er een blik tennisballen bij én 30% korting in de sportzaak van Tennis Tuning Timo van Driel voor aanschaf van kleding of een tennisracket. Deze korting is alleen geldig op de open dag, Tennis tuning zal aanwezig zijn met een stand.

Voor de jeugd heeft RLTC een vaste lage contributie. Jeugd tot 12 jaar betalen €35,- en van 12 tot 17 jaar €55,- per jaar (1 jan t/m 31 dec) Dus op de open dag betaalt u voor een jeugdlidmaatschap een contributie over 8/12 maand. Tevens geldt ook de korting en een blik tennisballen bij afsluiten van een jeugdlidmaatschap op de open dag.

Zien wij u op 31 maart? Voor het definitieve programma en meer informatie kunt u ook op de website www.rltc.nl kijken of een mail sturen naar info@rltc.nl