Gedichtenwedstrijd voor scholieren

Ridderkerk - De Ridder Dichters bestaan binnenkort 10 jaar !  Dat willen wij vieren, onder andere met een gedichtenwedstrijd voor de jeugd. Dit draagt bij in hun ontwikkeling zodat ze – nog meer – plezier krijgen in lezen en schrijven. Ons idee is jongeren uit te nodigen om een gedicht te maken en hebben daarvoor diverse scholen een uitnodiging gestuurd.

Scholieren in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar over hun hobby                                                                                                                                                        Scholieren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar over 4 of 5 mei

De gedichten moeten op A-4 formaat ingeleverd worden voor 31 maart  voorzien van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd.  

In de bibliotheek van Ridderkerk, van Slikkerveer en Bolnes staat een speciale doos waarin de gedichten gedeponeerd kunnen worden.                                            In april a.s. worden ze door De Ridder Dichters beoordeeld. De winnaars, in iedere leeftijdscategorie drie, zullen voor de prijsuitreiking worden uitgenodigd op een feestelijke bijeenkomst in de Hoofdbibliotheek op 11 mei, van 13:30 – 15:00 uur. Er is een optreden van een verteller met muziek. 

Meer berichten