Benefietconcert tegen kinderprostitutie

Ridderkerk - Tussen 13 en 19 mei is het de landelijke week van de kinderprostitutie. In deze week zullen vanuit de stichting 'Lock me Up – Free a Girl' door heel Nederland hokjes van 1 bij 2 meter worden geplaatst waar iedere deelnemer zichzelf 12 uur lang vrijwillig laat opsluiten met niets meer dan water en een bakje rijst om op deze manier 'Symbool' te staan voor zo'n meisje. Hiervoor heeft iedere deelnemer een minimaal startbedrag nodig van 2.500,- euro.

Hiervoor organiseert Priscilla Schoute op vrijdag 22 maart een benefietconcert in theater 'Het Plein' op het koningsplein te Ridderkerk. Deze prachtige zaal is gesponsord door Grandcafé Burgerzaken en Van der Valk Hotel Ridderkerk. Namen als Perry Zuidam, Rita Young, Angela, Dennis Hillris, Rob Rietbroek, Hans van Katwijk en John Paul Chacon komen deze avond belangeloos optreden voor dit goede doel en dragen zo hun steentje bij. Ook is er deze avond een loterij met vele mooie prijzen, allen gesponsord door particulieren en bedrijven vanuit Ridderkerk en omstreken.

"De bedoeling is om het startbedrag van 2500,- euro op te halen voor stichting Lock me Up - Free a Girl, zodat dankzij de stichting deze meisjes bevrijd kunnen worden uit de gedwongen prostitutie, onderdak en scholing krijgen, een plekje waar zij veilig zijn en een tweede kans op geluk! Iets wat elk kind zo ontzettend verdiend. Meer informatie kunt u vinden op www.lockmeup.nl
Bovenaan de pagina vind u het kopje 'Deelnemers'. Als u hier mijn naam 'Priscilla Schouten' intypt komt u op mijn persoonlijke pagina terecht.
Het beloofd 22 maart gegarandeerd een feestje te worden uiteraard allemaal voor het goede doel, stichting 'Lock me Up - Free a Girl'. Wilt u ook aanwezig zijn deze avond? Reserveer dan snel u kaartjes via emailadres: priscillajoella1985@hotmail.com‹ of via de facebookpagina 'Lock me Up 2019 Benefietconcert.

Stichting 'Lock me Up – Free a Girl' zet zich met name in om meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden in Nepal, India, Bangladesh en Thailand. Deze meisjes worden onder zeer erbarmelijke omstandigheden tegen hun wil in vastgehouden