Tekencursus

Ridderkerk - Op donderdagochtend 28 maart start in wijkcentrum de Fuik in Drievliet de cursus "Natuurgetrouw Tekenen zonder talent". Tekenaar en docent Jacco van Dam zal in deze tekencursus voor beginners laten zien dat je geen speciaal talent nodig hebt om natuurgetrouw te kunnen tekenen. Om te kunnen tekenen moet je anders leren kijken dan je gewend bent. In deze cursus leert men zich dit 'zien als een kunstenaar' stap voor stap eigen te maken. De afwisselende oefeningen zijn deels gebaseerd op de befaamde tekenmethode van Betty Edwards. De interessante inzichten die deze methode biedt maakt de cursus ook de moeite waard voor meer gevorderde tekenaars of mensen mét talent. Deze cursus wordt gegeven op donderdagochtend van 9.45 uur tot 11.45 uur en duurt 8 lessen.
Voor meer informatie en/of aanmelden kan men terecht bij de docent, telefoonnummer: 0180-427254, of op de website:www.tekenlesridderkerk.nl