Tevredenheid overheerste na NL Doet (Foto: PR)

NL Doet groot succes bij Aafje Ridderkerk

Ridderkerk - Aafje kijkt terug op een geslaagde NL Doet, zowel op het Ronde Sant als in de Reyerheem is er een fantastische dag neergezet door vrijwilligers voor onze bewoners.
Daar mogen we met elkaar trots op zijn, vrijwilligers die zich via NL doet hadden opgegeven, maar ook onze vaste Aafje vrijwilligers. Op het Ronde Sant zijn er heerlijk appeltaarten gebakken en bloembollen geplant door 13 vrijwilligers en in de Reyerheem zijn alle bloembakken van de bewoners voor op het balkon weer gevuld met prachtige violen, waren er voor bewoners en wijkbewoners overheerlijke pannenkoeken, en niet te vergeten het poten van geluksklavertjes door totaal 23 extra vrijwilligers. Een woord van dank aan het Dukdalfkoor die deze middag als vrijwilligers hebben opgetreden, de sfeer zat er goed in, polonaise, waar participatie coördinator Marja Fernandes voorop liep. Ook een woord van dank niet alleen aan vrijwilligers maar ook aan alle collega's die het mede mogelijk hebben gemaakt dat NL Doet zowel in het Ronde Sant als in Reyerheem een groot succes is geworden.
Wilt u meer weten over ons vrijwilligerswerk, neem dan contact op met Marja Fernandes/06 33610227 of marja.fernandes@aafje.nl