Ralph de Jongh heeft de blues in het bloed (Foto: PR)
Ralph de Jongh heeft de blues in het bloed (Foto: PR) (Foto: )

Ralph de Jongh live te horen bij Bluezy

Ridderkerk - In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 14 februari 2019 om 20.00 uur Ralph de Jongh in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn. Eentje die wij Hollanders van de koude grond bijna niet meer kennen. Ralph's muziek ontstijgt het gemiddelde Blues-verhaal en daarmee zit het met zowel de vorm als de inhoud helemaal goed met deze blues-muzikant. Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM via internet: www.rtvridderkerk.nl .