de muziekgroep
de muziekgroep (Foto: 4Tune)

Missie Muziek dienst

Ridderkerk - Zondag 10 februari is er om 9.30 uur een Missie-Muziekdienst in De Levensbron. 4 tuen verleent onder het thema Tempory Home. 4Tune is een groep gedreven, ervaren en enthousiaste muzikanten uit Hardinxveld. Zij hebben een themadienst gemaakt rondom het lied “Temporary Home” van Carrie Underwood. Een lied waar veel mensen troost uit halen, omdat ze weten dat na dit tijdelijke leven niet alles voorbij is.

Woorden uit Mattheus 6 klinken dan ook door in deze dienst: ‘Daarom zeg ik jullie: maak je geen zorgen over jezelf en over wat je zult eten of drinken, noch over je lichaam en over wat je zult aantrekken.’

Zij zingen o.a. nummers van Coldplay, Bløf en The Promise. Samen zingen we ook een aantal liederen met 4Tune mee, o.a. uit Opwekking. Met eigentijdse popmuziek en door de variatie in instrumenten zorgen ze voor een unieke touch, die het publiek vaak verrast. Zo brengen ze hun passie voor God en muziek samen om Zijn boodschap door te geven. 4Tune is bekend van andere themadiensten zoals Top 2000, The Passion, Silence Please!

Meer berichten