Nieuwe Alpha van start in Ridderkerk

In Ridderkerk gaat volgende week weer een Alphacursus van start (Foto: PR)
In Ridderkerk gaat volgende week weer een Alphacursus van start (Foto: PR) (Foto: )

Ridderkerk - Iedereen vraagt zich wel eens af, 'wat is eigenlijk de zin van mijn leven?' Alpha biedt ruimte om na te denken over diepere vragen en dat te delen met anderen. Tevens reikt de cursus een introductie op de basics van het christelijk geloof aan. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Deze korte cursus begint op 16 januari en bestaat uit 11 informele bijeenkomsten op de woensdagavond + een nachtje weg. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om nieuwe mensen op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd volgt een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. De cursus is gratis (behalve een kleine bijdrage voor het nachtje weg) en vrijblijvend. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Hier kun je op een ontspannen manier (her)ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt en leer je nieuwe mensen kennen.

Inschrijven kan via de site alpha-cursus.nl waar je ook meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers kunt vinden. Wil je graag meer info neem gerust contact op Peter Dijkshoorn: 06-30788005 / peterdijkshoorn74@gmail.com

Meer berichten