Nando Koelewijn legde zijn  vierde kyu examen.
Nando Koelewijn legde zijn vierde kyu examen. (Foto: )

Ki-Aikido examen bij Zonzinkan

Ridderkerk - Nando Koelewijn, die al enkele jaren zich vastgebeten heeft in Ki-Aikido, heeft een 4de kyu examen afgelegd.

Nando heeft destijds al in de begin jaren negentig enkele jaren Ki-aikido beoefend. En is nu weer teruggekomen om zich verder te bekwamen in de grondbeginselen. Ki-Aikido kan hij heel goed toepassen in zijn werk als vestigingsmanager , bij de Groot installatiegroep. De principes leiden tot balans in geest en lichaam.

"Doordat ik meer ontspannen ben. En leer om meer mijn focus gedurende de gehele dag beter vast te houden, kan ik mijn werk en thuissituatie beter met elkaar combineren." zegt Nando.

Het unieke is dat het examen afgenomen werd door Pieter van Dongen, die vroeger in de begin jaren tachtig hem al les gaf in lichamelijke opvoeding op het Farel college.

Wilt U ook meer inzicht krijgen in je zelf.! En je leven een ander wending te geven vanuit overgave en ontspanning en focus ,kom dan mee doen met aikido bij Zonzinkan. U kunt komen trainen op de woensdagavond vanaf 19.15 uur Japanse Yoga en daarna vanaf 20.15 uur Aikido. Leraar Pieter van Dongen

En op de donderdagavond vanaf 18.45 uur Japanse Yoga met Marcel Looy. En vanaf 20.00 uur aikido met Eddy Nuijten als docent. U kunt vrijblijvend langs komen Platanenstraat 6 te Ridderkerk of bellen naar tel.:06-40099030 of 0180-417135.