Foto:

Nieuwjaarsexpositie Kunstroute Ridderkerk

Ridderkerk - Het nieuwe jaar begint goed met een mooie en verrassende expositie van de kunstenaars verbonden aan de Kunstroute Ridderkerk die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert.

Nieuw en veelzijdig

Na de succesvolle expositie in het afgelopen najaar van de Kunstroute is er nu weer een nieuw en veelzijdig overzicht te zien van wat er aan kunst wordt gemaakt in Ridderkerk.

Abstract en realistisch

De expositie bestaat onder andere uit abstracte en realistische schilderijen, beeldhouwwerk, keramiek, fotografie, mixed media, hoeden en sieraden. U vindt er werk van zo'n 19 kunstenaars uit Ridderkerk die aangesloten zijn bij de Kunstroute. Het is echt de moeite waard om deze expositie van kwalitatief hoogstaand werk te gaan zien.

Gratis te bezoeken

U kunt deze expositie tot 1 februari 2019 in de middenbeuk van het gemeentehuis (gratis) bezoeken en is ook op maandag en woensdagavond geopend.

Meer informatie over Kunstroute Ridderkerk vindt u op:

www.kunstrouteridderkerk.nl