Een impressie van hoe de woningen er straks van binnen uit zouden kunnen zien (Foto: PR) (Foto: )

Veel belangstelling voor nieuwbouw

Er was een grote opkomst bij informatieavond nieuwbouwproject Gewoon Dintel in Ridderkerk. ABB Bouwgroep en de gemeente Ridderkerk organiseerden op 10 december jl. een informatieavond van Gewoon Dintel, een nieuwbouwproject middenin Bolnes. ABB Bouwgroep is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het project, dat de projectnaam "Gewoon Dintel" heeft gekregen, een verwijzing naar de gelijknamige straatnaam. De rijwoningen worden ontwikkeld met een architectuur die passend is bij de omliggende woningen. De woningen worden aardgasloos gerealiseerd en voldoen aan de laatste voorschriften op het gebied van duurzaamheid. Om de realisatie mogelijk te maken wordt het bestemmingsplan aangepast. Het voorontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage tot en met 3 januari 2019. De woningen gaan naar verwachting halverwege 2019 in verkoop. Voor vragen en informatie kan er contact op worden genomen met ABB Bouwgroep via 0184-495495. Op de website www.gewoon-dintel.nl is meer over het project te lezen. Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.