Foto:

Sint bij Zonnekind

Ridderkerk - Op dinsdagavond aan de Platanenstraat 6 te Ridderkerk vanaf 18.30 waren alle Zonnekinderen in blijde verwachting van de komst van Sinterklaas en 4 echte Zwarte Pieten. Ouders en opa`s en oma`s en de Zonnekinderen hebben met elkaar de oude bekende Sinterklaas liedjes gezongen onder gitaar begeleiding van muziek Zwarte Piet."Sinterklaas is de baas. Zwarte Piet, die zie je niet." zongen de Zonnekinderen met hun docent Pieter van Dongen.

Dankbaar waren de ouders met hun kinderen omdat ieder kind persoonlijk toegesproken werd door Sinterklaas en Pieter van Dongen. En daarnaast kreeg ieder kind een persoonlijk cadeau. Juist deze persoonlijke benadering zorgt er voor dat ieder Zonnekind zich gehoord en gezien gaat voelen door de docenten en door de anderen Zonnekinderen. Met een prachtige demonstratie lieten de Zonnekinderen aan de Sint zien wat ze geleerd hebben. Voor al degenen, die ook hun kind mee willen laten doen met de inspirerende lessen van het Zonnekind zijn er nog enkele plekken over voor de kleintjes van 4 tot en met 7 jaar op dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur, voor de pubers vanaf 11 jaar tot en met 18 jaar op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur.

Informatie: Sandra Tiggelman tel.: 06-45462100 of Pieter van Dongen tel.: 0180-417135. Lessen worden gegeven aan de Platanenstraat 6 te Ridderkerk. U kunt ons vinden op www.het-zonnekind.com