Foto:

Winter3Daagse bij RTV-Ridderkerk

Ridderkerk -In de drie laatste winkeldagen voor de Kerst organiseert RTV-Ridderkerk een heuse Winter3Daagse vanuit het Winkelhart Ridderkerk. In samenwerking met het Winkelhart Ridderkerk wordt vanaf vrijdag 21 december drie dagen lang producten ingezameld voor het goede doel, namelijk de FoodCompany Ridderkerk.

,,Met ons motto 'Toon je hart, doe iets voor een ander' hopen we dat heel Ridderkerk gaat helpen om de klanten van de FoodCompany Ridderkerk ook een fijne Kerst te laten beleven. Steeds meer mensen in Ridderkerk hebben het moeilijk en kunnen juist dan een extra steuntje in de rug zeker gebruiken'', vertelt Hans Magito, voorzitter van RTV-Ridderkerk.

,We gaan er zeker, met de hulp van alle Ridderkerkers, echt iets moois van maken. We hopen een heleboel producten in te kunnen zamelen voor de FoodCompany Ridderkerk. Er is een speciale lijst van producten die nu met name niet uitgedeeld kunnen worden aan de mensen, die gebruik maken van de FoodCompany. Ruim 1100 mensen in Ridderkerk worden wekelijks geholpen via de FoodCompany aan boodschappen. We hopen er met alle Ridderkerkers een geweldig mooie Kerst van te gaan maken. Tijdens deze Winter3Daagse krijgen we de medewerking van heel veel artiesten en koren, die komen optreden. Ook ontvangen we bijzonder gasten in onze tijdelijke studio aan het Sint Jorisplein, waar ook de optredens worden gehouden onder de luifel. De winkeliersvereniging Winkelhart Ridderkerk helpt ons ook om deze actie mogelijk te maken en zorgt voor een mooi podium naast de luifel op het Sint Jorisplein en heeft de bekende zangeres Samantha Steenwijk gestrikt voor een optreden op zaterdag 22 december om 18.45 uur. Op zaterdagmiddag zijn er ook al optredens van onder andere zanger Demy de Groot, het Fluit/Hobo Ensemble onder leiding van Annemarie Rijke en Diana Abspoel, zangeres Zoë Sabee, het SWS-KOOR, zanger Arno Kolenbrander en het Koor de Dukdalf. "

Winter3Daagse van RTV-Ridderkerk Vrijdag 21 december 2018: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 22 december 2018: 08.00 – 21.00 uur, Maandag 24 december 2018: 10.00 – 16.00 uur