One Voice
One Voice (Foto: One voice)

Christmas Event met ‘One Voice’ en toneelstuk ‘De Herberg’ zaterdag 15 december 2018, de Fakkel Ridderkerk aanvang 19.00 uur, toe

Op zaterdag 15 december a.s. is het weer zover. De tweede editie van het Christmas Event!

Samen met One Voice wordt er een feestelijke viering van gemaakt. Het koor aangevuld met wel twintig extra zangers start met een handmime en gaat daarna voluit in de samenzang met bekende kerstliederen en zingt zelf ook een aantal moderne kerstliederen. Het eigen combo van One Voice zorgt voor de begeleiding en de muzikale omlijsting. Mathijs Remijn is deze avond wederom de gastheer.

Een speciaal voor dit Event geschreven toneelstuk ‘De Herberg’ wordt opgevoerd door ervaren amateur-toneelspelers.

De auteur van het toneelstuk is Andries Boneschansker van de Dordtse Schrijversloge, die al een aantal boeken op zijn naam heeft zoals ‘100 dagen’ over zijn uitzending naar de Balkan en ‘Het lentemeisje’ met sprookjes voor kinderen van 8 tot 88 jaar. In het toneelstuk komen actuele thema’s zoals gastvrijheid, mensen aan de rand van de samenleving en migrantenbeleid aan bod. De unieke betekenis van Kerst klinkt er duidelijk in door.

De vuurkorven en de chocolademelk horen er vanzelfsprekend bij. Een feestelijk uur om niet te missen! En vanzelfsprekend: gratis toegang!

Meer berichten