Van Zeijl lijstrekker Waterschapspartij

Fokke van Zeijl is lijsttrekker van de Algemene Waterschapspartij Hollandse Delta (Foto: PR)
Fokke van Zeijl is lijsttrekker van de Algemene Waterschapspartij Hollandse Delta (Foto: PR) (Foto: )

Ridderkerk. Ir. Fokke van Zeijl is dinsdag 20 november 2018 namens de Algemene Waterschapspartij gekozen tot lijsttrekker voor de waterschapsverkiezingen voor waterschap Hollandse Delta op 20 maart 2019.

Fokke over waterschap Hollandse Delta, "Het is een waterschap waar alle aspecten van een modern waterschap aanwezig zijn."De diversiteit aan belangen en onderwerpen sluit volgens Fokke ook heel goed aan bij zijn brede ervaring als waterprofessional.

De top 4 van de lijst voor de waterschapsverkiezingen ziet er als volgt uit:

  1. Fokke van Zeijl (Dordrecht)
  2. Monique van Winsen (Rotterdam)
  3. Fred Prins (Middelharnis)
  4. Jim Kloos (Ridderkerk)

De AWP gaat de waterschapsverkiezingen in onder het motto 'AWP niet politiek wel deskundig'. Vanwege de aard van de taken vindt de AWP dat niet de politiek maar deskundigheid centraal moet staan. "De AWP onderscheidt zich hiermee van andere partijen in het waterschapsbestuur. Alleen kennis van het waterschap is natuurlijk niet genoeg, en ik ben blij dat ik kan terugvallen op de kennis en kunde van een aantal enthousiaste specialisten uit het beheersgebied van waterschap Hollandse Delta. We hebben een goed team mensen klaar staan. Ik heb er zin in" Een van de speerpunten van de Algemene Waterschapspartij is dat wij de luisteren naar de inwoners. Wij komen dan ook graag met u in contact en wij zijn in een aantal regio's op zoek naar mensen die bij kunnen dragen aan het netwerk van de Algemene Waterschapspartij. Meer informatie over de Algemene Waterschapspartij, https://www.algemenewaterschapspartij.nl

Meer berichten